Ghid-Aplicatie - Eduson - Workshop Online de Ecografie

Aplicatia Flyinsono

Workshop-urile online ale programului Eduson Medical se deruleaza prin aplicatia Flyinsono. Aceasta aplicatie faciliteaza accesul la cursuri online oferite de profesori doctori de specialitate in domeniul ultrasonografiei, imbinand predarea teoretica cu aplicatiile practice pe echipamentele medicale. Cursantii, fie medici care doresc sa acumuleze competente in ecografie, fie tineri rezidenti care doresc sa se specializeze, pot vizualiza cursurile live, inclusiv ecranul ecografului, urmarind in timp real cum se preiau si se analizeaza/masoara diversele sectiuni de interes, precum si interpretarile specialistilor, avand posibilitatea de a interactiona cu lectorul prin fereastra de chat. De asemenea, in cazurile in care prezenta la momentul desfasurarii cursului nu a putut fi posibila, cursurile vor putea fi vizualizate si ulterior sesiunii live, acestea fiind stocate in Cloud.

Pentru a primi utilizator, parola si instructiuni de conectare, e obligatorie achizitionarea unui modul de curs din oferta educationala.

Ghid rapid de utilizare:

1. Descarcati si instalati aplicatia Flyinsono in functie de sistemul de operare (click pe unul din link-urile de mai jos):

2. Lansati aplicatia, selectati serverul “Server in Romania” si apasati Save:

Eduson- workshop online de ecografie - Flyinsono settings

3. Login cu utilizatorul si parola primite pe mail. Pentru a primi utilizatorul si parola, achizitionati un modul din OFERTA EDUCATIONALA.

Pentru detalii suplimentare, contactati-ne pe e-mail la adresa eduson@numeris.ro sau la telefon 0262223416.