EDUSON – Modulul V – Regiunea cervicala. Progrese in ultrasonografie

Prof. Dr. Radu Badea

Prof. Dr. Radu Badea

In perioada iunie – iulie 2020 va fi transmis live modulul V aferent cursurilor de ecografie EduSon. Modulul V – Regiunea cervicala. Progrese in ultrasonografie – va fi sustinut integral de d-nul Prof. Dr. Radu Badea, dupa urmatorul program:

  • 05.06.2020 ora 17.00 – Curs 1: Regiunea cervicală. Cum examinăm? Aspect normal. Valori normale.Tiroida.
  • Normal. Tehnica de examinare. Patologie difuză. Patologie nodulară;
  • 12.06.2020 ora 17.00 – Curs 2: Ganglionii regiunii cervicale. Glandele salivare;
  • 10.07.2020 ora 17.00 – Curs 3: Optimizarea examinării ecografice cu substanță de contrast (CEUS);
  • 17.07.2020 ora 17.00 – Curs 4: Elastografia. Stadiul actual.

Cursurile online EduSon se pot achizitiona si vizualiza LIVE, la data si ora stabilite mai sus, sau in contul dumneavoastra de utilizator in maximum 24h de la incheierea transmisiunii live. Veti avea acces la modulele achizitionate pana in 15.09.2020.
Va amintim ca puteti interactiona cu lectorii prin fereastra de chat a aplicatiei, in cazul in care va conectati la transmisiunile live.

Va multumim si va asteptam online!

Ultimele articole

Platforma online pentru cursurile de ecografie Eduson, la dispozitia Catedrei de Imagistica Medicala a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca

Contextul mondial actual a dus la transferul in online a multor activitati ale populatiei, astfel incat societatea sa isi poata continua, pe cat posibil, viata de zi cu zi. In aceasta perioada de limitare a contactelor sociale, personalul medical, chiar si cel in devenire, are nevoie de pregatire continua…

EDUSON – Modulul III Cursul 3: Rinichi. Tumori renale.

A fost incarcat in aplicatia Flyinsono cursul nr. 3, modulul III – Rinichi, tumori renale, sustinut de Dl. Prof. Dr. Radu Badea. Inregistrarea cursului e disponibila utilizatorilor care au achizitionat modulul III.

EDUSON – Modulul III Cursul 2: Aorta abdominala

In cadrul manifestarii Maramedica, care a avut loc la Baia Mare la data de 27.02.2019, Dl. Dr. Titus Suteu a sustinut cursul nr. 2, modulul III   – Aorta abdominala, in cadrul proiectului Eduson. Inregistrarea cursului e disponibila utilizatorilor care au achizitionat modulul III.