EduSon, Anul II – Webinarii

Anul al II-lea al proiectului EduSon va debuta cu webinarii pe diverse teme de interes pentru medicii utilizatori de ultrasonografie, grupate pe specializari medicale.

Webinariile se vor transmite intr-o data prestabilita, in intervalul orar specificat in sectiunea “Webinarii”, unde regasiti si toate informatiile referitoare la: lectori participanti, adresabilitate, grad dificultate, puncte EMC, etc. Ca si pana acum, inscrierea se face online, urmand pasii pentru achizitia webinarului dorit. Conectarea in platforma FlyinSono, prin care vor fi transmise acestea, se va realiza pe baza unui weblink si a unei parole, pe care le veti primi pe mail dupa finalizarea inregistrarii dumneavoastra in platforma.

Va asteptam cu drag online pentru invatare continua in ultrasonografie!

Ultimele articole

EDUSON – Modulul V – Regiunea cervicala. Progrese in ultrasonografie

In perioada iunie – iulie 2020 va fi transmis live modulul V aferent cursurilor de ecografie EduSon. Modulul V – Regiunea cervicala. Progrese in ultrasonografie – va fi sustinut integral de d-nul Prof. Dr. Radu Badea. Cursurile online EduSon se pot achizitiona si vizualiza LIVE. Veti avea acces la modulele achizitionate pana in 15.09.2020.

Platforma online pentru cursurile de ecografie Eduson, la dispozitia Catedrei de Imagistica Medicala a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca

Contextul mondial actual a dus la transferul in online a multor activitati ale populatiei, astfel incat societatea sa isi poata continua, pe cat posibil, viata de zi cu zi. In aceasta perioada de limitare a contactelor sociale, personalul medical, chiar si cel in devenire, are nevoie de pregatire continua…

EDUSON – Modulul III Cursul 3: Rinichi. Tumori renale.

A fost incarcat in aplicatia Flyinsono cursul nr. 3, modulul III – Rinichi, tumori renale, sustinut de Dl. Prof. Dr. Radu Badea. Inregistrarea cursului e disponibila utilizatorilor care au achizitionat modulul III.